Emilia

IMG_1525

Lyhyesti

  •  Sairaanhoitaja AMK
  • Valtiotieteiden ylioppilas (Sosiologia)
  • 29 vuotias
  • Helsinkiläinen, Munkkiniemestä
  • Kokoomusnuorten koulutussuunnittelija
  • Vuoden 2019 alusta Munkkiniemen seurakuntaneuvoston jäsen
  • Ylioppilaskunta-aktiivi
  • Partiolainen

Olen helsinkiläinen sairaanhoitaja ja valtiotieteiden opiskelija. Sairaanhoitajaksi valmistuin 2013 ja olen sen jälkeen tehnyt töitä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin palveluksessa erilaisissa tehtävissä. Viimeisimpänä olen työskennellyt päivystyksessä. 2016 aloitin myös Valtiotieteellisessä tiedekunnassa sosiologian opinnot. Halusin syventää osaamistani sairaanhoitajana enemmän yhteiskunnalliseen suuntaan.

Politiikassa olen ollut mukana Kokoomusnuorten kautta.  Olen toiminut Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana, sekä Uudenmaan ja Espoon kokoomuksen hallituksissa. Olen myös toiminut Kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsenenä vuosina 2016-2018.  Kuntapolitiikassa toimin sosiaali ja terveys-jaoston varajäsenenä sekä HSY:n hallituksen varajäsenenä. Toimin myös Valtiotieteellisen ainejärjestön Kannunvalajien hallituksessa vuonna 2017 ja sen jälkeen olen ollut mukana muutamassa koulutusohjelman johtoryhmässä.  Minut valittiin vuoden 2019 alusta alkaen Munkkiniemen seurakunnan seurakuntaneuvostoon.

Vaikka olenkin politiikassa aktiivisesti mukana, en koe itseäni poliitikoksi. Minua kiinnostaa enemmän järjestötoiminta ja yhteisten asioiden hoito, kuin tittelit ja meriitit. En ole kaikki tietävä poliitikko, vaan minulle on luonnollista kuunneella kokeneempien mielipiteitä ja kysyä jos en tiedä. En myöskään häpeä myöntää olevani väärässä jos faktojen pohjalta paljastuu, että oman näkemykseni vastainen kanta onkin oikea.

Olen harrastanut partiota yli 20 vuotta, välillä hyvinkin aktiivisesti ja toiminut monissa hallituksissa ja tehnyt monia projekteja. Partion kautta luonto ja ympäristö on minulle tärkeitä arvoja. Tykkään luonnossa liikkumisesta ja olen aktiivinen suunnistaja.

Miksi Kokoomus?

Jaan Kokoomuksen keskeisimmät arvot eli vapaus, sivistys ja mahdollisuuksien tasa-arvo. Kokoomuksella on aina ollut selkeä oikeistolainen linja, joka on vuosien varrella muuttunut aina vain liberaalimmaksi eli kohti omia arvojani. Kokoomuksen pitkä historia ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa sekä paikallistasolla, kuten myös valtakunnan tasolla vakuuttivat minut. Kokoomuslainen ajattelee myös enemmän järjellä, kuin tunteella, joka on ollut myös minulle tärkeä osa päätöksentekoa.Isänmaa on minulle myös tärkeä arvo, tosin ei ehkä perinteisessä merkityksessä. Kunnioitan historiaa, mutta Suomen kuten Helsinginkin tulee kehittyä ja mennä eteenpäin.